Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Boka tid

Ring oss på 073-944 73 01 eller använd kontaktformuläret nedan.

Coronaviruset

På grund av Coronaviruset håller vi, i omtanke om våra klienter, vår mottagning i Vallentuna stängd, i första hand fram till och med den 30 april 2021. Om våra medarbetare blir vaccinerade innan den 30 april, finns det förutsättningar för att vi öppnar lite tidigare. Det meddelas i så fall här.

Mottagningen på Upplandsgatan 22 är tills vidare stängd.

Du är välkommen att höra av dig till oss om du vill boka en telefon eller Skype-tid med oss. Du når oss, via hemsidan eller på vår tidsbokningstelefon, 070-337 66 60.

Reiki Akademin håller ett Google meet-möte den 3 mars kl. 19.00. Ni som tillhör Akademin får en separat inbjudan till detta evenemang.

Den 13 mars 2021, ger vi kursen, En dag med musik.

I denna kurs kommer vi att följa er genom dagen, med lämplig musik, allt från uppvaknandet tills det är dags att gå och lägga sig igen. Vi går igenom vilken musik som är lämplig i olika situationer. Ni får med er musikförslag som passar för olika händelser under dagen men även som passar era astrologiska hemvister. Inte minst får ni lära er att ta ut aggressioner med hjälp av musik.

Anmälan till denna kurs görs till, gunilla@gumahealing.se, senast den 5 mars. Kursen kommer att ges via Google meet. Under Corona pandemin utför vi inga reningar i fastigheter. Vi ber er att återkomma när pandemin är över.