Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Boka tid

Ring oss på 073-944 73 01 eller använd kontaktformuläret nedan.

Vi närmar oss julledigheterna och då tar vi ett uppehåll och laddar inför ett nytt spännande healingår.

Under 2019 kommer vi att erbjuda ett antal kurser för er som vill fördjupa er inom det andliga och även lära er Reiki-healing.

För er som är nyfikna på det här med personliga andliga ”guider” har vi en skräddarsydd kurs för just er som blivit mycket populär och uppskattad. Här får du lära dig hur du kommer i kontakt med dina personliga vägledare och får viktiga budskap från Universum. Den heter Dina Guider och hålls lördagen den 26 januari. En ”måste” kurs som vissa av våra klienter uttrycker det.

Är du helt nybörjare och vill lära dig mer om Reiki-healing, för att sedan kunna heala dig själv och dina närmaste, håller vi grundkursen Reiki 1 helgen den 2-3 februari.

För er som gått Reiki 1 och vill fördjupa er i healingens mystik, kommer Reiki 2 att gå av stapeln helgen den 16-17 februari. Under fliken Andliga kurser/Våra andliga kurser, kan du läsa mer om innehållet i dessa kurser.

Samtliga kurser hålls i våra lokaler i Vallentuna.    

Vill du anmäla ditt intresse till någon av ovanstående kurser kan du göra det till: dan@gumahealing.se .

Med detta vill vi önska all våra klienter och läsare en riktigt god healing jul och ett riktigt gott nytt år och mycket välkomna tillbaka efter julhelgerna.

Dan och Gunilla