Att rena rum och hus.

När jag började jobba som healare och medium var det inte så vanligt att man blev uppringd för att någon ville ha hjälp att rena sitt hem och hus. I takt med att TV visar mer och mer sådant arbete, ökar också efterfrågan av husreningar.

 Hur vet man om man behöver hjälp med att rena sitt hus eller arbetsplats? När en rening verkligen är nödvändig så vet man det, det känns s a s i luften.                                                                                                                                                                                       En av mina klienter uttryckte det så här; Jag fick nästan ångest varje gång jag kom in i mitt kontorsrum. Det blev ett väldigt otäckt tryck över bröstet och ibland så blev det otäckt kallt, trots att elementet stod på för fullt. Hennes arbetskamrat beskrev det så här; det kändes tungt och kvavt, jag fick ont i huvudet varje gång jag närmade mig just det rummet. Det kändes även i korridoren utanför.

Dessa kvinnor hade sin arbetsplats i ett gammalt slott och när jag blev kontaktad var det några stycken i arbetsstyrkan som ofta var sjukskrivna. Nu ville ledning ta tag i detta och tog det ovanliga beslutet att tillkalla ett medium, för att ta reda på vad som låg bakom den höga sjukfrånvaron.                                                                                                                                                                                        I korridoren utanför det aktuella kontorsrummet är det så tungt att det är som att slå sig fram igenom en osynlig mur och det är inte så svårt att förstå att här har det hänt något obehagligt. Ju närmare rummet jag kommer ju svårare får jag att andas och en stark känsla av skräck kommer till mig. Det blir också kallare och kallare. När de slår upp dörren till kontorsrummet är det som om jag fick en hink iskallt vatten hällt över mig. Jag frågar den väl påbyltade kvinnan om hon verkligen kunde arbeta i denna kyla. Jag får svaret, knappt.

Efter en närmare undersökning visar det sig att en man har blivit mördad i just det rummet, några hundra år tillbaka i tiden och han har inte gått över utan är kvar i rummet och väntar på sina mördare. Min uppdragsgivare vill att jag ska titta närmare på en fläck som finns  i trägolvet, de kan inte få bort den. Fläcken visar sig vara en blodfläck. Den mördade mannen förblödde liggandes på golvet och blodet samlades under honom. När jag kommer i kontakt med honom säger han att fläcken ska vara kvar som ett minne om vad som en gång hände honom där. När vi har pratat ett tag går han med på att gå vidare men fläcken kommer att vara kvar.

Mina uppdragsgivare kände att det blev en avsevärd skillnad både i rummet och i korridoren utanför när han försvann från rummet. Sjukfrånvaron sjönk och de som arbetade i rummet kände att obehaget var borta och att det utan besvär gick att arbeta i rummet. 

Om du känner att du har det tungt, jobbigt eller upplever andra besvär hemma eller på din arbetsplats, ta kontakt med oss, så kommer vi ut till dig och tar reda på vad det är som stör dig.

För att må bra – rena ditt hem från dåliga energier.

Gunilla Mansfeld                                                                      

www.gumahealing.se