Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Boka tid

Ring oss på 073-944 73 01 eller använd kontaktformuläret nedan.

Kursprogram

Den 16-17 oktober ger vi kursen Reiki Healing 2 i Vallentuna.

Under denna kurs kommer du bl.a. att lära dig att skicka healing och hur du skyddar ditt hem från ovälkomna energier. Förkunskapskrav; Reiki Healing 1. Anmälan till denna kurs görs senast den 12 februari till Dan Mansfeld. Har du några frågor angående denna kurs är du välkommen att kontakta dan@gumahealing.se .

Den 13-14 april ger vi kursen, Magin i Ditt födelsenummer.


Lär dig att tolka och använda kraften i dina födelsesiffror. Du får lära dig att hitta just din personliga kod och också vilka olika byggstenar som finns i födelsedatumet, ex beslutsamhet, klarsynthet, sunt förnuft och livskraft.  Inga förkunskaper krävs. Anmäl dig senast den 2 april till dan@gumahealing.se.

Under maj månad planerar vi att ge kursen, Inre Vägledning.

Det här är en två dagars kurs för dig som vill följa med på en spännande och lärorik inre resa, där du får träffa och komma i kontakt med dina guider. Du lär dig att lyssna till din inre röst och det här ökar din förmåga att förstå dig själv på ett nytt sätt. Inga förkunskaper krävs. För att genomföra kursen krävs minst fyra deltagare. Vi återkommer med ett datum när kursen ska hållas