Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Boka tid

Ring oss på 073-944 73 01 eller använd kontaktformuläret nedan.

Våra andliga kurser

Numerologi


En kurs som ger dig ytterligare ett verktyg att förstå dig själv och andra på ett djupare plan. På ett traditionellt sätt lär vi ut läran om numerologi. Här får du bl.a. lära dig att räkna ut ditt födelsetal och ditt namntal samt givetvis att tolka dessa tal. Vi tittar även på vad din födelsedag betyder. I en praktisk övning får du räkna ut dina egna tal och får även hjälp att tolka dessa siffror. En mycket rolig och lärorik kurs.

Reiki Healing 1

Vill du lära dig att heala?

Då är detta kursen för dig! Du får lära dig grunderna i Reiki healing på ett traditionellt sätt och du får lära dig de olika handpositionerna och vad det blir för effekt att heala dessa. Du får lära dig de olika chakrana och vad de styr över i kroppen och vad det blir för effekt att heala just dessa punkter. Du lär dig de andliga principerna och får lära dig de hemliga healingtecknen. Under ledning av en Master of Reiki Healing får du möjlighet att öva healing på de andra kursdeltagarna. Under kursen blir du också initierad vilket är en förutsättning för att du ska kunna utöva healing och ta ned energi från Universum. Vi kopplar också ihop healingen med astrologins stjärntecken. Efter kursen kan du ge healing till vänner och familj och du är en del av Reiki-Healingtraditionen. Inga förkunskaper krävs.

Reiki Healing 2

Vill du lära dig mer om Reiki Healing?

För dig som har gått Reiki Healing 1, finns möjlighet att tränga djupare in på Healingens område. Vi går djupare in på de olika baschakrana och vad innebörden kan vara om man är svag här. Vi går igenom de olika aurorna och hur dessa kan healas på bästa sätt. Du får lära dig om de olika meditationschakrana och hur du kan mentalt heala dessa på bästa sätt. Du kommer också att lära dig hur du kan skicka healing, distanshealing, från en plats till en person på en annan plats. Du lär dig också att skicka healing till dig själv i olika situationer i ditt liv. Du får också lära dig skydda dig och din omgivning mot dåliga energier, såväl inomhus som utomhus. Även i denna kurs så har vi ett astrologiavsnitt och du får lära dig planeternas betydelse inom astrologin. En viktig del är förståss initieringen av en Master of Reiki Healing för att öka din förmåga att ta ner kraft från Universum.

Reiki Healing 3

Vill du bli Master of Reiki Healing?

Denna kurs är den mest omfattande av våra kurser. Den sträcker sig över två terminer med 5-7 tillfällen då vi träffas. Efter väl genomförd kurs har du rätt att själv utbilda i Reiki Healingtraditionen. För mer information om innehåll, upplägg, kostnad etc, kontakta oss.

Inre Vägledning/Dina Guider

Följ med på en spännande och lärorik inre resa, där du får träffa och komma i kontakt med dina guider. Du lär dig att lyssna till din inre röst och det här ökar din förmåga att förstå dig själv på ett nytt sätt. Dina guider förmedlar sitt budskap till dig under en vägledd meditation ledd av ett erfaret Medium. Du har möjlighet att ställa frågor om innebörden av budskapen som du får ta del av. Nyfiken på ditt inre? Tveka då inte att anmäla dig till denna ”feelgood”-kurs som ger dig ett större andligt medvetande. Inga förkunskaper krävs.

Magin i ditt födelsenummer

Lär dig att tolka och använda kraften i dina födelsesiffror. Du får lära dig att hitta just din personliga kod och också vilka olika byggstenar som finns i födelsedatumet, ex beslutsamhet, klarsynthet, sunt förnuft och livskraft. Vi tittar också på hur du kan använda koden i det dagliga livet för att t ex hålla dig friskare. Du får också lära dig vilka färger som är just dina färger och dina födelsesiffror lär dig också att förstå din familj, vänner, arbetskamrater och chefer. Du får också lära dig att tolka födelsehjulet och får också lära dig vad det har för betydelse för dig. Dessutom så får du veta hur du ska kompensera dig för de energier som du saknar. Inga förkunskaper krävs.

Astrologi  1– grundkurs

Du får lära dig grunderna i astrologi, dess historia och det kosmiska arvet. Vi bekantar oss med de viktiga begreppen inom astrologin som gör att vi känner oss mer säkra. Vi går igenom stjärntecknens styrkor och svagheter och vad de olika styrande planeterna ger för förutsättningar. Vad kan stjärntvillingar och soulmates vara för något? Vi lär oss om de olika elementen, djurkretstecknen och tillstånden. Vi tittar även på de olika kvalitéerna i tecknen. Vi tittar också på djurkretstecknens symboler och får förklaringar varför de ser ut som de gör. Det här är den första delen av tre i Astrologiutbildningen och vi lägger grunden för steg 2, den som handlar om hur man ställer horoskop. Du får också tips och idéer hur du ska kunna använda dig av din kunskap i det dagliga livet.

Astrologi 2  (för dig som gått steg 1)

Här lär du dig grunderna i horoskopet och du får också lära dig hur du ställer ett horoskop. Du lär dig de olika husen och vad de står för. Vad är accendenten och medium coeli för något? Vi har praktiska övningar hur du ska räkna ut var någonstans planeterna ska placeras ut i horoskopet och vad detta får för påverkan på personen. Vi tar en känd person och ställer dennes horoskop.

Astrologi 3 – (för dig som gått steg 2)

Nu ska vi lära oss hur vi kan tolka horoskopet. Det är det som är det svåra i astrologin. Vi tar några typiska horoskop och utgår från dessa. Vi lär oss vad konjunktion, opposition, trigon, kvadratur och sextil är för något. Vad säger horoskopets halvor och kvadranter? Kursen innehåller praktiska övningar.

Stenarnas magi och kraft                                                                                                              

I den här kursen kommer vi att gå in på ädelstenar och vanliga stenars påverkan på oss och kommer då att följa de astrologiska månadsstenarna. Finns det stenar med kraft och finns det stenar trots att de är ädelstenar som saknar kraft? Och om stenarna har kraft hur ska vi då kunna veta att just denna kraft är bra för oss? Kan du använda stenar för att få mer kraft i din vardag? Vilka stenar ska just du använda?. Det blir en praktisk övning där du får hålla ett antal stenar i din hand för att känna in vilka krafter som genomsyrar just dessa stenar.

Musikens healande kraft

Under denna kurs får du lära dig vilken musik som ger just dig en bättre hälsa och välbefinnande. Vi går igenom vilken musik du bör använda vid olika tillfällen i livet. Vad ska du lyssna på när du är arg, ledsen eller glad? Vilken musik ska du ha när du ska känna dig lugn och vilken passar till när du ska sova? Vad passar bra till att stimulera fantasin och ger dig kreativitet? Vi kommer också att gå igenom vilken musik som passar de olika astrologiska stjärntecknen. Ska en fisk lyssna till samma musik som en vädur? Vi går också in på vilken musik man ska ha för att skapa lugn och harmoni i sitt hem. Du får också lära dig vilken musik du bör undvika och som är direkt skadlig för dig och din kropp. Inga förkunskaper krävs.