Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Boka tid

Ring oss på 073-944 73 01 eller använd kontaktformuläret nedan.

Kundreferenser

Klientkommentarer Healing
”Att drabbas av cancer gör att hela livet vänds upp och ner. Gunilla har hållit min hand under en mirakulös tillfrisknadsprocess och har med mod, humor, trovärdighet och ödmjukhet hjälpt mig att finna balansen igen. Nu är jag frisk, men ännu bättre, jag vågar leva livet med alla de utmaningar och magiska gåvor jag välsignats med. Stort tack, Gunilla!”
Emma, 32 år. ( Nöjd klient sedan 2010)

”Gunilla Mansfeld har genom healing hjälpt mig att lossa på en mängd spänningar och knutar i min kropp. Hon har haft kontakt med mina inre barn och hjälpt dem att hitta ett lugn. Min kropp svarar kraftfullt på healing och Gunilla är lyhörd för detta och går inte på för hårt, om min kropp säger nej. Jag har provat många olika behandlingar tidigare, som varit alldeles för hårda för mig, men healingen hos Gunilla är helt magisk. Den kan vara jobbig med den trötthet som drabbar mig när Gunilla släpper upp mina spänningar, men min kropp är som natt och dag jämfört med när jag först kom till Gunilla. Jag har fortfarande kvar vissa spänningar, men min rörlighet i rygg, nacke och höfter är oändligt mycket bättre. Jag rekommenderar Gunilla å det varmaste till mina vänner”.
Kvinna, (klient sedan 2010).

”Gunilla Mansfeld har hjälpt mig med hela mitt liv. Hon har en stor gåva med ljusa och bra energier. Gunilla är en mycket ödmjuk person med en stark empati. Innan jag påbörjade min första behandlingsserie hos Gunilla hade jag mycket fysiska åkommor, ångest och utmattning, som Gunilla mycket framgångsrikt har hjälpt mig med. Efter behandlingarna har jag mer energi, jag är gladare och piggare. Mina fysiska åkommor har läkts och jag har bättre balans i mitt liv. Jag rekommendera absolut mina vänner och alla andra också att pröva Gunillas healing”.
Maggan. (klient sedan 2008).

Klientkommentarer Coaching
”Gunilla är en klok person med många egna erfarenheter som gör att hon har lätt för att sätta sig in i sina klienters verklighet. Under vårt samarbete har jag varit mycket nöjd med möjligheten att kunna reflektera öppet med en person som är klok och som med rätt frågor hjälper mig till insikt.”
Kvinna 40 år.

”Gunilla är en person som jag känner stort förtroende för både som coach och människa. Hon visade mig som klient, ett mycket stort intresse, är lyhörd och mycket engagerad. Jag kommer att tryggt fortsätta min resa med hjälp av Gunilla.
Kvinna 50 år

Gunilla har med stort intresse och engagemang hjälpt mig med att hitta mer tid för mig själv, så jag kan skapa mer balans i vardagen. Jag har också med hjälp av Gunillas coaching äntligen vågat ta steget och sökt in till en vidareutbildning.”
Kvinna 35 år

Gunilla is highly present and authentic in her coaching. She creates a warm and safe environment for growing. Gunilla is structured and skillful in setting up ” the right” goal. Gunilla is well skilled in all coach competencies.
Kvinna 40 år