Bli uppringd

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!

Boka tid

Ring oss på 073-944 73 01 eller använd kontaktformuläret nedan.

Reiki Healing

Inom området Reiki Healing erbjuder vi dig behandlingar som privatperson eller som företagskund samt kurser.

Reiki Healing är en metod för att stärka människor och nå fram till nertryckta känslor från t.ex. bardoms – och skolåren. Reiki healing hjälper dig att se vilken påverkan andra människor kan ha haft på dig och din personliga utveckling. Med hjälp av Reiki Healing arbetar vi på alla nivåer. Mental, emotionell och fysisk.

Under vårt arbetssätt kan du läsa mer om hur vi arbetar inom detta område. Vill du veta mer om vad Reiki Healing kan innebära för dig och vad det kan vara bra för, hittar du det under, Reiki Healing till privatpersoner. Vill du veta mer om vilka kurser som erbjuds och vad de innehåller, finner du det under; Reiki Healing – Kurser.

Hur fungerar Reiki Healing?

Reiki Healing fungerar som en ström av energi som tar bort blockeringar och ökar cirkulationen på både subtil och fysisk nivå. På den emotionella nivån tillåter Reiki Healing dig att hitta och ta fram undangömda känslor, som kan skada dig både fysiskt och mentalt idag. Den tar också fram nertryckta och kanske förbjudna känslor av ilska, irritation och sorg. Reiki Healing kan givetvis också ges som en avkopplande behandling, då når man ner till en mycket djup och meditativ nivå.

Rening av fastigheter och rum