Livet kan få styrka av många vänskapsband. Att älska och bli älskad är tillvarons högsta lycka.
– Sydney Smith (1771-1845)

Vi har en mycket ovanlig vår, en krisfylld vår. Coronavirusets framfart ändrar på mycket i alla våra liv. Det vi har tagit för självklart är inte längre självklart. Vi kan inte gå och handla mat som vi brukar, vi kan inte besöka äldre släktingar och vi kan inte umgås på samma sätt som innan Corona. Vi har ett liv före Corona och ett liv efter Corona. Hur ser det livet ut? Det vet vi inte.

Men en sak vet vi, för att vi ska klara av denna påfrestning krävs det att vi behöver våra familjer och vänner. Det är därifrån vi får vår styrka att fortsätta trots att det är kämpigt just nu. Har du en eller flera riktiga vänner, brukar det visa sig i kriser, de som hör av sig, trots att de har fullt upp. De som inte bara vill vara med när allt är bra och de inte behöver göra något extra. Har du riktiga vänner, visa dem att du uppskattar dem för de ger ju dig så mycket styrka i vardagen. Så var en riktig vän själv och ställ upp för dina vänner som av en eller annan anledning inte kan träffa dig nu, så får du i gengäld styrkan att fortsätta i en motig vardag.

Behöver du någon som lyssnar, så finns vi här för dig, vi har öppet för telefon och Skype- samtal. Boka en tid hos oss och bryt tristess och ensamhet.

Gunilla & Dan Mansfeld
www.gumahealing.se