Självkännedom- egenskapen bakom framgångsrika personer!
”Jag har fått lära mig att vägen till framgång är varken lätt eller snabb!” Marie Curie

Att nå framgång i sitt liv vare sig vi talar om arbetet eller det privata, tar oftast vägen via vår egen självkännedom. Tidningen Chef har gjort en undersökning där det tydligt framgår att självkännedom och helhetstänk är stora faktorer bakom framgångsrika chefer. Men det gäller inte bara för chefer det gäller för alla oss andra också!
Hur lär du dig då att känna dig själv på djupet och inte bara tror på andras bild av dig?
Det är inte lätt alla gånger, men kom ihåg att det är bara du som har varit med i hela Ditt liv så därför har du en annan överblick än vad andra har. Du vet oftast mest om dig själv och vet då också vad som är mest rätt för dig. Om du nu inte vet hur du ska lära känna dig själv så finns det vissa tips om hur du ska gå till väga. Du behöver skapa tid för reflektion och meditation. När du mediterar så lyssnar du på ditt eget inre på ett sätt som du normalt kanske inte hinner med i vår upptagna värld. Du kan här också reflektera över dina beslut och ställningstaganden. Kurser i personlig utveckling. Här får du tydliga tips om hur du är och vad du ska utveckla för att nå just Din bästa potential. Vår kurs, Inre vägledning är en mycket bra början i ditt arbete att lära känna dig själv.
Reiki Healing. Här kan du slå ihop ovanstående punkter och dessutom får du hjälp av våra erfarna helare och coacher, för att öka din självkännedom och även få framgång i livet.
Så hur har du det med självkännedomen? Vi hjälper dig gärna att lättare och snabbare nå framgång i livet. Kontakta oss för att boka en healingtid i augusti.
Vi tar nu lite ledigt från den 1 juli-11 augusti och önskar alla våra klienter och bloggföljare en riktigt skön och avkopplande sommar med mycket meditation och reflektion för en ökad självkännedom.

Gunilla & Dan Mansfeld
www.gumahealing.se