Har du också avgett ett nyårslöfte?  Det är den lätta biten, nu i januari infinner sig den lite svårare delen, att hålla sitt löfte.                                                                                                                                                                                           Nytt år innebär en möjlig nystart för goda vanor, eller förbättring av gamla.                                                                          Bättre vanor är alltid ett steg i rätt riktning. Många nyårslöften ska infrias, att sluta röka, att äta nyttigare mat eller att börja träna.                                                                                                                                                                                           Du behöver inte bli träningsfanatiker, men man kan alltid försöka röra sig lite mer och få vardagsmotion. Du behöver inte äta hälsokost varje dag och helt ge upp livets goda, men man kan försöka att äta bättre. All förändring mot det bättre är bättre än inget. Det svåra är att börja, att komma igång. Hur många gånger har vi lovat oss själva att börja ett bättre och friskare liv, efter nyår?.                                                                                                                                                                             Dessa löften märks på en hel del platser nu i januari. På t.ex. mitt gym är det ovanligt många personer som tränar. Redan i februari har de flesta som rivstartade året med ett nytt gymkort, försvunnit. Ibland behöver man hjälp för att dels komma igång men även för att fortsätta, det är här som vi, Mansfeld Coaching & Healing, kan hjälpa dig. Vi har diplomerade coacher som kan hjälpa dig att hålla ditt nyårslöfte. Vi har erfarenheter från många olika områden och kan coacha dig mot ditt mål, oavsett vilket mål du än har.                                                                                                                                                                     Ett mycket viktigt mål är att inte sätta för höga mål, så att det blir orimligt, det är bättre att starta med ett lägre mål och sedan öka upp. Du kan t ex sätta delmål så att när du nått din första nivå så kan du formulera nästa mål.

Ett exempel på detta är när jag kom hem efter en två månaders sjukhusvistelse, då började jag med att promenera runt ett kvarter. Det tog långt mer än dubbelt så lång tid att gå runt detta lilla kvarter mot min vanliga takt, men jag tog mig runt kvarteret. Efter två veckor gick jag runt två kvarter. Den känslan, att klara av två kvarter, är obeskrivlig.                                Håll ditt nyårslöfte genom att börja från en rimlig nivå och det är bara du som kan avgöra vad som är rimligt för dig.

Vi hjälper dig att förverkliga och hålla ditt nyårslöfte, så att du kan uppnå dina mål för 2015.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

G.Mansfeld Coaching & Healing                                                                                     www.gumahealing.se                                                                                                  gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se