”Bär inte på gårdagens bördor, för de hör gårdagen till”.

Ur Tänkvärt av Gunnel och Kjell Swärd

Bär inte på gårdagens bördor, för oss handlar detta även om att du inte ska bära på tidigare livs bördor. Vilket många faktiskt gör. För några dagar sedan fick jag frågan hur man ska kunna veta att man bär med sig bördor från tidigare liv. Det är givetvis inte lätt att veta, men via healingen och våra kurser som tar dig tillbaka till tidigare liv kan du i alla fall få reda på en del saker som du bär med dig från gårdagen. Är du tex misstänksam mot främmande personer kan detta bero på att du blivit lurad av främlingar i ett tidigare liv. Tror du att människor i din omgivning, bildligt talat, ska sticka svärdet i ryggen på dig när du vänder ryggen till, kan det bero på att det faktiskt har hänt, på riktigt , en gång i tiden.

Det här är tunga bördor att bära på från gårdagen, som du tjänar på att ta upp till ytan och bli av med. Kan det här verkligen ställa med problem för mig i detta liv, tänker du kanske nu? Ja, det kan det faktiskt. Nu i helgen på Harmoni-expo i Solnahallen kan du få svar om du kommer till våra ”Tidigare liv seanser”!

Välkommen att besöka våra seanser, lördag den 14/11 kl. 14.30 i sal 12 och på söndag den 15/11 kl. 15.00 i sal 11. Du kan också anmäla dig till vår endagarskurs, Dina Guider, i vår monter i Hall C rad 18. Det är tre möjligheter för dig att ta reda på mer om dina tidigare liv och få kontakt med dina egna Guider, som bara väntar på att du ska kontakt. Bär inte i onödan på gårdagens bördor, dra lärdom av dem och gå vidare i livet. Via healingen kan du bli av med dessa bördor och du kan förpassa dem dit de hör hemma, hos gårdagen.

Gunilla och Dan

Mansfeld Coaching & Healing

Ditt liv är fullt med möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se