Att se sig själv som man verkligen är, så svårt det är. Det är mycket lättar att lasta andra för sina egna fel och brister. Känns det igen? Hur många har inte blivit felbedömda och negativt behandlade, utan att förstå varför? För det händer oss alla, tyvärr alltför ofta. Du berättar en sak och någon missförstår eller väljer att missförstå dig totalt, istället för att prata med dig och ta reda på vad du egentligen menar, så skäller personen ifråga ut dig.

I de flesta fall så är vi alldeles för snabba med att dra fel slutsatser, vi har utgått från oss själva och vårt eget handlingsmönster. Vi lastar andra med våra egna känslor, vilket är orsaken till många onödiga konflikter. Istället för att lyssna och verkligen försöka förstå vad den andra personen menar, ser vi vår egen spegelbild och för över den på den andra personen och då blir allting fel. Om vi alla bara för en dag kunde låta bli att lägga över våra egna värderingar och fel på andra, hur skulle det då se ut i Sverige och i världen i stort?

Vill du se dig själv, så har vi den perfekta kursen för dig, den 19-20 mars ger vi kursen Inre Vägledning i Vallentuna. Det är en riktigt ”feelgoodkurs” där du kommer i kontakt både med ditt eget inre och de vägledare som omger dig. Anmäl dig på dan@gumahealing.se, Välkommen!

Gunilla & Dan

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Mansfeld Coaching & Healing

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se