Att skapa nya kreativa banor.

Att skapa nya kreativa banor.

När vi alltid gör som vi alltid har gjort så somnar själen och en del av hjärnan. Vi följer ofta våra rutiner, som vi har skapat någon gång i vårt liv, det är då lätt för hjärnan att slå över på en typ av autopilot, vilket också leder till att vi kan uppleva det vi gör som tråkigt.

När du bryter ett mönster, det kan vara så lätt som att sätta sig på en annan stol än den vanliga i köket, så sätter du igång hjärnans smartaste del som sitter i pannloben.

Det är i pannloben som du tänker kreativt. Att tänka kreativt kan du träna upp genom att göra nya saker eller att gå på en healingbehandling. Reiki healing stärker din kreativitet och om du samtidigt bryter dina mönster så skapar du möjligheter för dig själv att dels utvecklas rent mentalt men också dels att ta tag i nya, spännande saker. När du gör nya saker så skapas det nya kopplingar i hjärnan som kan leda dig till något nytt. Om du går åt samma håll på dina promenader kan du välja att gå motsols, gör du detta i en skog kommer du att upptäcka en helt ny skog. Svårare än så behöver det inte vara att bryta ett mönster. Vill du ha hjälp på vägen mot ett kreativare liv så är du välkommen att höra av dig till oss, antingen för en healingbehandling eller för att gå någon av våra spännande och andligt utvecklande kurser i höst.

Den 8-9 oktober ger vi kursen Magin i ditt födelsenummer i Vallentuna, kursen som tar dig med på en spännande resa där du lär dig att bättre förstå både dig själv, dina familjemedlemmar samt dina anställda. En mycket viktig kurs, som en av våra kursdeltagare uttryckte sig. Anmäl dig till dan@gumahealing.se

Gunilla finns på Upplandgatan 22 den 30 september och det finns några få tider kvar.

Välkommen till Mansfeld Coaching & Healing.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se,

dan@gumahealing.se