Det här är vår första blogg efter sommaruppehållet och vi hoppas att ni alla har haft en lika skön och avkopplande sommar som vi. Något som alltid brukar märks i våra samtal efter semestrarna är hur kritiska många av våra klienter är mot sig själva. Klienterna kan t.ex. vara missnöjda med hur de viker sig för andras intresse under själva semestern och hur dåligt de mår av att göra detta. Att ständigt gå runt med den där inre kritiska rösten är inte bra och kan leda till fysiska sjukdomar. Det är därför viktigt att stilla den där inre kritiska rösten, den som alltid tycker att vi agerat fel och att vi kunnat göra på ett annat bättre sätt. Om du känner igen dig i detta så kan dessa tre enkla tankar hjälpa dig en bit på vägen till en bättre självkänsla.

  1. Analysera inte vad du gjorde för fel. Den obehagskänsla som alltid uppstår när man har gjort fel eller tycker sig ha gjort fel ska du uppmärksamma och acceptera, så ger du den inte näring att fortsätta gnaga dig.
  2. Var snäll mot dig själv. Kroppslig beröring är alltid bra för att gå ner i varv, eftersom detta stimulerar ditt må bra hormon. Ni som har gått healingkurserna hos oss, använd er av den kunskapen. Ni andra kan lägga händerna på magen eller över hjärtat, håll kvar händerna där tills ni känner er lugna.
  3. Alla gör misstag. Du är inte ensam, alla människor begår misstag med jämna mellanrum. Fokusera på något du gjort bra istället för ditt misstag.

Om du inte tycker att ovanstående enkla steg räcker för dig så finns vi här för dig. Hör av dig till oss och boka in en healingtid hos Dan eller Gunilla.

Gunilla telefon: 070-337 66 60.
Dan: 073-944 73 01

Välkommen till Mansfeld Coaching & Healing.

Gunilla & Dan

gunilla@gumahealing.se, dan@gumahealing.se