Att visa respekt för andra!

Att svara eller inte svara, det är frågan!

Fritt efter W.Shakespeare

Vi har fått mer och mer sofistikerade möjligheter att kommunicera med varandra, det går fortare och fortare och är lättare att få kontakt än förr. Men hur behandlar vi varandra när vi kommunicerar?

Tidigare när vi bara kunde skicka brev och så småningom ringa till varandra, var det kutym att man alltid bekräftade att brevet kommit fram. Fick vi t ex en inbjudan till en fest eller till något evenemang, kurs eller liknande, så svarade vi alltid på den. Idag när man skickar ut inbjudningar svarar en del aldrig på dessa. Istället får man ringa runt och fråga om folk ska komma. Anledningen som skäl att svar uteblir är oftast: Oj då, jag har haft mycket omkring mig och glömt att svara.

Det här är oerhört respektlöst! Om någon bjuder in dig till något, så svarar du naturligtvis, oavsett om svaret är ja eller nej. Många inbjudningar går via e-post eller sociala medier, det förefaller vara lättare att låta bli att svara då. När inbjudningarna går via brev i posten är det fler som svarar betydligt snabbare. Så vad är skillnaden på att få ett brev eller ett mail? Behöver vi inte besvara ett mail?

Ibland finns svaren till detta inom oss själva, hur ser vi på oss själva och på andra? För att ta reda på detta är du välkommen att gå vår kurs, Inre vägledning, som ges i Vallentuna den 19-20 september. Här gör vi en djupdykning i ditt inre och du får träffa din själ samt dina vägledare, som ofta har budskap till dig. Kursen ges som en typ av meditation och är en resa utöver det vanliga. Kursen kostar 2 500 kr för ca 13 timmars kurs dessutom så ingår lättare frukost samt eftermiddagsfika. Välkommen med din anmälan till gunilla@gumahealing.se, senast den 15 september.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan Mansfeld

www.gumahealing.se                                                                                                                                gunilla@gumahealing.se                                                                                                                                dan@gumahealing.se