Bara i växande, förändring och utveckling finns paradoxalt nog verklig trygghet.”
Anne Morrow Lindbergh

Man är aldrig för gammal för att känna av avundsjukan. Att bli avundsjuk är en mycket mänsklig känsla, men det är en av de känslor som vi inte vill kännas vid. För det är ju inte helt okey att vara avundsjuk. Vilka är det då som blir avundsjuka? Alla kan vi bli avundsjuka någon gång i livet, men exempelvis dålig självkänsla kan spä på avundsjuka och här har föräldrarna en mycket viktig roll att fylla. Vi är kanske duktiga på att ge våra barn exakt samma saker men alla barn vill inte ha saker av sina föräldrar utan de vill ha tid. Får de då bara saker kan de i värsta fall utveckla en dålig självkänsla, som kan leda till stora problem längre fram i livet. Tänk också på hur mycket energi det går åt till att vara avundsjuk. Vänder du istället det negativa tankesättet till ett mer positivt får du på köpet också mer energi till att göra roliga saker. Kan man göra något åt sin avundsjuka och eventuella dåliga självkänsla?

Är man beredd att jobba med sig själv, så går det mesta att ordna till i efterhand, så även avundsjuka. Du kan alltid göra det aktiva valet att inte bli avundsjuk på grannens nya bil, eller vännernas dyra resor. Acceptera att livet inte är rättvist, fokusera på det du har och gör något bra av detta. Sätt upp mål och fokusera på det du vill ha och vad du kan göra, inte på vad andra har och gör. Vi hjälper dig med din förändring, från dålig självkänsla till verklig trygghet.

Via Reiki healing kan vi gå tillbaka till ex. din barndom och hjälpa dig att stärka din självkänsla. Vi har nu mottagningar på tre platser. Två i Stockholm, på Skeppargatan 28 ( i Homie fitness lokaler) och på Upplandgatan 22 samt på Clerks väg 3 i Vallentuna.

Välkommen till oss under hösten så hjälper vi dig att vända avundsjukan till en drivkraft.

Gunilla & Dan Mansfeld

www.gumahealing.se
dan@gumahealing.se
073-944 73 01