”Vi måste våga ta steget ut i det okända”

Pedagogförlaget

Att gå på en av våra seanser är att verkligen ta steget ut i det okända. På våra nya seanser och kurser tar vi dig tillbaka till tidigare liv för att du ska få en större förståelse för dig själv. För så är det ju, alla våra tidigare liv påverkar oss idag. Att blicka bakåt är något vi glömt idag, när många människor inte lever idag utan endast förbereder sig för framtiden.

Framtiden är ett oskrivet blad, i en seans kan du få vägledning men ingen kan säga exakt vad som kommer att hända, däremot kan vi säga vad som bör hända. På exakt samma sätt arbetar de seriösa astrologerna. Du får reda på dina förutsättningar men sedan är det upp till dig själv att göra någonting av dessa förutsättningar.

När vi däremot blickar tillbaka kan du få vissa riktilinjer att hålla dig till i detta liv. Hur har du handlat i liknande situationer tidigare , vad bär du med dig från tidigare liv, som har betydelse idag? Har du varit krigare i många liv kommer du att lösa problemen på annat sätt än en person som odlat jorden. Att ta reda på sina tidigare liv är mycket spännande och lärorikt men det är också att ta steget ut i det okända, som kanske inte kommer att visa sig så okänt. Våra seanser kompletteras av kurserna, Inre Vägledning och Dina Guider. Där du kommer i kontakt med dina vägledare och här faller många bitar på plats. En deltagare uttryckte det så här; nu förstår jag helheten nu när alla bitar är synliga för mig. Helt plötsligt blev det okända välkänt!

I oktober är du välkommen till Ytterhogdal den 3:e oktober för att ta steget ut i det okända, då vi ger kursen Dina Guider. Kursen är en vägledd meditation, där du själv kommer i kontakt med och får budskap från dina vägledare, alltså ingen seans. Vill du vara med på denna resa så ska du anmäla dig till oss via mail på , dan@gumahealing.se eller till gunilla@gumahealing.se

Gunilla & Dan

”Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!”

Gunilla Mansfeld Coaching & Healing

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se