Varje dag erbjuder oss en fräsch och ny chans att ta itu med livet.

Ur tänkvärt av Gunnel & Kjell Swärd

En ny chans att ta itu med livet brukar vi ofta få vid jul och  nyår. Ett nytt år ligger framför oss med nya fina oskrivna blad. Dessa blad ska fyllas och det är du som ska göra detta, för det är ditt liv det handlar om. Tänk, vilken chans vi alla har, hur vill vi att nästa år ska se ut och vad vill vi göra?

Jul och nyårshelgerna var tidigare en naturlig stund för eftertanke och en tid för att ladda batterierna inför våren. Men, hur ser det ut i vår tid? Får du tid för vila och eftertanke eller springer du vidare i ekorrhjulet. Måste fixa det är och det här och istället för att ta en behövlig promenad i skog och mark så förläggs promenaden till ett köpcentrum.

Att träffa släkt och vänner kan vara mycket trevligt men det kan också vara en stor uppoffring om du känner dig helt slut och utarbetad, då vill man ju helst inte träffa någon överhuvudtaget. Hur ska detta dilemma lösas? Tänk då på de kloka orden, att varje dag erbjuder oss en fräsch och ny chans att ta itu med livet. Välj ut de personer du vill träffa under jul och nyår, de personer som ger något till dig och inte bara drar kraft ifrån dig. Det kan vara svårt om det är en nära släkting som är energitjuven, fundera då på om det går att skära ned på tiden som du träffar just den här personen. Det kanske räcker med en dag.

Vi hoppas att ni alla ska få denna chans att ta itu med livet och önskar alla våra klienter en God Jul och Gott Nytt År!

Vår blogg gör nu ett kort juluppehåll och återkommer under vecka 2 2016.

Gunilla och Dan

”Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem”

Mansfeld Coaching & Healing

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se