Ibland måste vi våga ta steget ut i det okända!                                                                                                                           ”Okänd”

Det okända kan även vara vårt eget inre, du som vill lära känna ditt eget inre eller skapa bättre kontakt med ditt inre är varmt välkommen till vår kurs ”Inre vägledning”.

Helgen den 21-22 februari håller vi kursen ” Inre vägledning.” En kurs med omdömen som;

– Den bästa kurs jag har gått inom detta område!                                                                                                                           – Kursledaren skapade en fantastisk atmosfär, så att vi alla verkligen vågade komma i kontakt med vårt inre och våra vägledare!                                                                                                                                                                                       – Ska ni bara gå en kurs i vår, gå den här kursen!

Det är en kurs som du bara inte får missa! Du får lära dig att känna till mer om dig själv och ditt inre. Under seans liknande formerleder vi dig fram till dina guider. Under hela kursen får du stöd och hjälp att förstå och tolka de budskap som du får och du kommer att få lära dig att känna igen just dina egna guider och vägledare. Detta är mycket viktigt så att du inte lyssnar på fel vägledare, för detta kan ställa till problem för dig i arbetslivet och privat.

Kursen ges i våra lugna lokaler i Vallentuna och kostar 2.500:- för tolv timmars kurs inklusive frukost och eftermiddagskaffe. Anmäl dig så fort du kan, det är först till kvarn som gäller, till gunilla@gumahealing.se eller på telefon 070/ 337 66 60.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

G.Mansfeld Coaching & Healing                                                              www.gumahealing.se                                                                                                                gunilla@gumahealing.se                                                                                                                                      dan@gumahealing.se