Nog finns det mål och mening med vår färd – men det är vägen, som är mödan värd.”
Karin Boye

Hur gör du?
Går ditt livs väg rakt fram eller tar du ut svängarna och undersöker nya vägar?
Att inte undersöka nya vägar är att låsa in sig själv i ett rum utan möjlighet att ta del av livet som pågår runt omkring dig.
Att ta nya vägar i livet kräver ibland mod men mest krävs det att vi tar oss ur vår komfortzon och vågar testa något nytt. Det kan vara något väldigt enkelt som att byta sida vid köksbordet hemma eller att gå en välkänd skogstig baklänges, gör du det så kommer du att upptäcka att skogen ser helt annorlunda ut när du går i ”fel” riktning. Du lär dig något nytt om skogen, bara för att du går åt fel håll. Handen på hjärtat, hur många gånger i ditt liv, tar du en extra sväng, bara för att du är nyfiken?

Att vara nyfiken på nya saker, att vilja utvecklas är kanske ditt mål och din mening med ditt liv, är inte vägen då mödan värd? Det är meningen att du ska utvecklas och vi har kurserna som hjälper dig med detta.

För dig som vill utvecklas har vi i april och maj några kurser, efter Solnamässan den 1-2 april, ger vi kursen, Dina Guider. Här får du möjlighet att utvecklas genom att få kontakt med ditt eget inre, (din själ) och dina guider, som finns runt dig och bara väntar på att du ska ta kontakt. Nog är det mödan värt att ta reda på vad dina guider kan hjälpa dig med. Kontakta Dan på telefon 073-944 73 01 eller via mail, dan@gumahealing.se för mer information.

Varmt välkomna till oss när du vill finna ditt mål och din mening i livet.

Gunilla & Dan Mansfeld
Mansfeld Coaching & Healing
www.gumahealing.se