Höj blicken!

När vi höjer blicken blir allting möjligt!

Att höja blicken är mycket viktigt när vi vill förstå varför de förändringar som vi behöver göra i vårt liv – tar sådan lång tid!

När jag påbörjar en ny klients behandlingsserie får jag ofta frågan, hur lång tid tror du att detta kommer att ta? En fråga som inte är lätt att svara på.

Idag när allting ska gå så fort kan det kännas jobbigt att få höra att någonting kanske ska ta tre till sex månader. Men, om du tänker så här; det kanske har tagit 30 – 40 år att samla på dig de känslor som stör dig idag, om du tänker så, höjer du din blick. Är då sex månader en lång tid?

Nej det är ingen lång tid! Idag ska dock allt gå så fort, vi är ständigt uppkopplade och har oftast tillgång hela tiden till de sociala medierna. Gör du den jämförelsen så är sex månader en mycket lång tid. Jag brukar ofta ställa frågan, varför man tror att det ska gå så fort att bli av med negativa upplevelser och tankar, när man hållit på i så många år att samla på sig dem. Svaret jag får ofta är att det inte finns tid att bearbeta detta nu, det är så mycket annat som ska göras. Så istället för att satsa denna tid på sig själv och ha möjligheten att bli av med både fysisk och psykisk smärta och oro, så väljer en del att avstå från sin chans. Då sänker man blicken, duckar för det som är jobbigt och tror att det ska gå över av sig självt. Det gör ont när knoppar brister, skrev Karin Boye, det kan också göra ont att höja blicken och titta på sig själv. Men det är det värt, för när du höjer blicken blir allting möjligt!

Höj blicken och titta dig omkring, vilka förmågor har du som du inte har använt dig av i livet? Troligtvis en hel del. Både inom coaching och healing hjälper vi dig att höja blicken och ta ut nya mål i ditt liv.

Vi hoppas att få se er alla på Solnamässan den 28-29 mars. Du hittar oss i hall C, rad 18. Surfa in på vår hemsida för att se vad vi erbjuder i år.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

www.gumahealing.se                                                                                                                                gunilla@gumahealing.se                                                                                                                                dan@gumahealing.se