Just idag vågar jag be om vägledning!                                                                                                                                                               Ur Just idag, 365 tankar för sinnesro av Olle Carlsson

Hur ofta lyssnar du på din inre guide, den som Naskapi-indianerna ibland kallar för den inre vännen? Att våga lyssna och be om hjälp är ibland svårt men oftast väldigt nödvändigt.  Det viktiga här är dock att du lyssnar på just din personlige guide och ingen annans guide – om du då redan lyssnar, hur vet du då att du lyssnar på rätt?                                                                                                                                           

Att komma i kontakt med våra egna guider är en stor upplevelse för många för att de har så mycket att säga till oss! När du väl kommer i kontakt med dina inre guider så blir du också vägledd genom livet. Låter inte det bra?  Så för att lyckas på alla plan behöver du lära dig hur de kommer i kontakt med dig. För att öka dina chanser till att komma i kontakt med din inre vän så bör du enligt Naskapi-indianerna göra följande;  tala sanning,  lyssna på andra och inte minst lyssna till dig själv. I vår kurs, Dina guider, får du lära dig att lyssna till dina högst egna guider. Kursen går lördagen den 21 april i Vallentuna.

Vi har åtta platser men kursen är redan halvfull, så vill du be om vägledning så anmäler du dig till Dan Mansfeld, dan@gumahealing.se eller på telefon 073-944 73 01.

Glöm inte att besöka oss på Harmonimässan i Solnahallen den 7-8 april! Vi finns i C-hallen rad 18 och vi kommer att hålla ett föredrag som heter ”Dåtid, Nutid och Framtid” båda dagarna kl. 15.00. Att lyssna på det föredraget är ett sätt att bli vägledd! Biljetter till föredraget köper du i vår monter. Varmt välkomna till vår monter i Solnahallen!

När du ber om vägledning finns vi där för dig!

Gunilla  &  Dan  Mansfeld                                                           www.gumahealing.se