”Man är alltid en lärling i levnadskonst.”                                                                                                                                           Drottning Kristina

Hur kommer det sig att så många ambitiösa unga kvinnor går in i den berömda väggen?

Det är tyvärr en alltid lika aktuell fråga. Under förra veckan fick jag höra en psykolog som förklarade att det var de duktiga som gick in i väggen, de kvinnor som verkligen vill leverera. Var det till någon tröst? Nej, men kanske en förklaring. Nästa fråga som jag, i min tur fick var då: Hur slutar jag att vara duktig? När någon kommit så långt i sitt resonemang, då är man verkligen en lärling i levnadskonst, för det är levnadskonst vi talar om här.

Hur får man egentligen ihop både, arbete, barn, hem, förhållande och föräldrar med sin egen träning och utveckling? Är man en duktig flicka satsar man, minst, 150% inom alla dessa områden och har förväntningar på sig själv att vara perfekt också inom alla områdena. Men,  behöver man vara perfekt?, räcker det inte bara med att vara bra? Givetvis räcker det med att vara bra och kanske perfekt inom ett område. Det är detta levnadskonst handlar om, att välja vilket område du vill bli duktig inom.

Börja ditt förändringsarbete med att tänka ut inom vilket område du vill vara perfekt och kom ihåg endast ett område går att välja. Välj och håll dig till ditt val i några månader, för att känna av förändringen. Det är en början till att sluta vara en duktig flicka.

Vi finns för dig när du behöver hjälp med att bryta detta invanda mönster, för det är ett mönster du ska bryta. Du får hjälp via coachingsamtal för att staka ut dina nya mönster och hjälp via healingen för att bryta och minska stressen i din kropp. Den stress som hela tiden säger till dig att du måste göra det här och det här för att vara duktig och att du måste besöka han och henne samtidig som du är en aktiv förälder i skolan och på fritiden.

Healingen hjälper dig att minska stressen så att du kan få tid för dig själv, en tid att bara fokusera på det viktigaste du har, nämligen dig själv!.

Det här kan du få mer insikt i genom att gå vår kurs i Inre vägledning, ett sätt att minska stress och förstå sina egna önskemål, så du kan öka dina kunskaper inom levnadskonsten. Du kan fortfarande anmäla dig till kursen i februari som går den 21-22 februari det finns ett fåtal platser kvar, anmäl dig till gunilla@gumahealing.se.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan Mansfeld

G.Mansfeld Coaching & Healing                                                              www.gumahealing.se                                                                                                                gunilla@gumahealing.se                                                                                                                                      dan@gumahealing.se