Motgångar gör dig stark!

”Var inte rädd för motstånd – Kom ihåg att det är i motvind och inte i medvind som en drake stiger.”

Ur tänkvärt av Gunnel och Kjell Svärd

När något går oss emot så känns det alltid jobbigt och ibland onödigt. Tänk så mycket tid du kunde ha tjänat om allt gått som du planerat. Men, skulle vi lära oss någonting överhuvudtaget, om vi inte råkar ut för motgångar under vår livstid? Antagligen inte.

Det lilla barnet börjar på att resa sig upp och stå på egna fötter och ska börja lära sig att gå. För att lära sig det, som vi i vuxen ålder ser som en självklarhet, krävs det en mängd med motgångar. Barnet reser sig, ramlar omkull, reser sig igen, ramlar omkull, reser sig igen och vid det hundrade försöket står det stadigt och kan ta ett vingligt steg. När vi var små kunde vi detta, men nu som vuxna vill vi inte ha några motgångar eller motstånd. Hur tror vi då att vi ska lära oss någonting nytt och stiga som en drake mot skyn?

Under förra helgen hade vi förmånen att få besöka Ytterhogdal och ge kursen ”Dina Guider”. Under denna kurs spränger kursdeltagarna alla gränser och kommer förbi sitt eget motstånd mot att lyssna till sig själv och sina guider. Vilket alla våra kursdeltagare lyckades utomordentligt väl med att göra. De steg som ”drakar” när de fick inblick i sina tidigare liv och sig själva.

Den 24-25 oktober är det dags igen, då ger vi kursen ”Magin i ditt födelsenummer”, som får dig att stiga som en drake på ett litet annat sätt. Här hittar du dina dolda talanger och starka sidor samt att du får möjlighet att utforska din inneboende kraft. Om du inte lär känna dig själv och din egen kraft och aldrig gör några misstag, kommer du inte kunna flyga!

Anmäl dig till kursen genom att skicka ett mail till: dan@gumahealing.se .

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se