När unnade du dig själv något sist?

Handen på hjärtat, hur mycket lyssnar du på dig själv? Vad tycker ditt innersta jag om din tillvaro just nu?
Varför inte unna dig lite tid för dig själv för en gångs skull, för hur många gånger har du gjort det?

Just det! Vi är väldigt duktiga att vara till lags på olika sätt. Alla andra kommer först, barn, barnbarn, livspartner, föräldrar och vänner, men när får du själv din tid? Men det är svårt att bryta vanor. Att gå en av våra kurser är ett bra sätt att ge dig själv lite tid och uppmärksamhet. Att det dessutom kan vara början till något nytt är bara ett plus.

I mässkursen Dina Guider får du tränga djupare in i ditt inre jag och du får kanske en ny insikt om dig själv. På kursen får du också budskap från dina andliga vägledare som är mycket viktigt i din fortsatta utveckling. De som gått denna kurs tidigare har sagt att denna kurs hade de inte velat missa!

På Harmoni-Expomässan som är den 29-30 oktober i Solnahallen, kan du hitta oss i vår monter i Hall C rad 18. Här kan du få prova på healing, boka dig för kurser eller få veta mer om våra kurser. Vi har dessutom en seans både lördag och söndag kl 14.30 i sal 12 ,om tidigare liv. Du behöver biljett för att vara med på den och den köper du för 50 kr i vår monter. Om du vill läsa mer om mässan eller om oss, kan du gå in på www.Harmoni-Expo. Här kan du också gå in och ”gilla oss” genom att klicka på hjärtat i boxen under vårt namn i Utställarförteckningen.

Välkomna!
Gunilla och Dan

Mansfeld Coaching & Healing

”Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem”

www.gumahealing.se