” Varje dag börjar med nya möjligheter!”

Gunnel och Kjell Swärd

Du får möjligheter att göra nya saker eller att ändra på saker som du inte är nöjd med, varje dag i ditt liv. Hur förvaltar du dessa möjligheter? Tar du hand om dem eller låter du dessa möjligheter passera dig?

Den 28 -29 mars är vi med på vårens harmonimässa i Solnahallen och då har du stora chanser att både hitta och ta tag i dessa möjligheter. I vår monter i Hall C rad 18, kan du prova en healing-behandling, i år kommer Dan att heala större delen av tiden. Du kan givetvis även boka healing-behandlingar hos Dan som kommer att ta emot tisdags- och onsdagskvällar i Vallentuna. Vårt kursprogram innehåller nu sju olika sorters kurser och vårt kursprogram finns att hämta i vår monter, där du även kan ta del av våra mässerbjudanden. Vi kommer att hålla seansen, Budskap från dina vägledare, på lördagen den 28 mars kl. 14.30 i rum 12. På söndagen den 29 mars håller Gunilla, föredraget, Vem är din guide, i rum 10 kl. 13.45. Här får du bl.a. reda på varför det är så viktigt att känna till vem som är just din guide. Du är mycket välkommen till vår monter för att ta tag i dina nya möjligheter.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

Mansfeld Coaching & Healing                                                                                                                               www.gumahealing.se                                                                                                                                           gunilla@gumahealing.se                                                                                                                                          dan@gumahealing.se