”Rätt levt är livet långt nog.”
Ur tänkvärt av Gunnel & Kjell Swärd

Hur lever du rätt? Ett mindre stressat liv är en början, för en långvarig stress kan till och med krympa din hjärna, enligt Anders Hansen, överläkare i psykiatri och författare till boken ”Hjärnstark”.
Den långvariga stressen är ofta något som smyger sig på oss, om vi varje dag måste skynda oss för att hinna med allt det vi ska och om vi ständigt går runt med en känsla av att inte räcka till, så är vi inne i en farlig spiral som kan leda till den skadliga långvariga stressen. Den i sin tur kan leda till utmattningssyndrom och långtidssjukskrivning. Det är ofta ambitiösa och plikttrogna personer som råkar ut för detta. Några tecken på utmattningssyndrom kan vara;

  1. ) Sämre minne
  2. ) Svårt att koncentrera sig
  3. ) Dålig sömn, antingen svårt att somna eller vaknar ofta under natten
  4. ) Brist på energi

För att komma tillrätta med detta behöver man ofta ta hjälp av en någon, t ex en healare, och få hjälp med att ändra sin livsstil och det kan vara svårt. För ofta uppfattar vi ju förändring som något som blir till det sämre. Kom då ihåg att alla förändringar inte är till det sämre, en förändring kan faktiskt vara till det bättre. Vid utmattning är det viktigt att vila, men alla behöver inte vila lika mycket. En person född i stjärntecknet fiskarna behöver fler och mer lugna perioder än någon som är född i eldtecknen Väduren, Lejonet och Skytten.
Varför det är på detta sätt kan du lära dig under vår kurs, Astrologi 1, en introduktion till astrologi som vi ger den 19 februari i Vallentuna. Anmäl dig till denna givande kurs till dan@gumahealing.se eller till telefon 073-944 73 01. Denna kurs kan vara börja på ett mindre stressat liv. Minns också att det är lättare att förebygga stress än att komma tillbaka efter en lång utmattningsperiod. Ta hand om dig själv, boka en tid för en avkopplande och kraftpåfyllande healingbehandling hos oss.
”Vi hjälper dig att få en mindre stressad vardag.”
Gunilla & Dan
Mansfeld Coaching & Healing
www.gumahealing.se