När du gått så långt, att du inte orkar ett enda steg till, har du bara gått hälften så långt som du klarar av. Grönländskt ordspråk

Vi behöver skaffa oss mer självmedkänsla, enligt forskarna, men vad är då självmedkänsla? I dagens samhälle när många redan är fokuserade på sig själva, kanske man kan tycka att självmedkänsla borde vara onödigt. Tyvärr ser det inte riktigt ut så, människor jobbar 60 timmar veckan och det är inte att vara snäll mot sig själv.

Allt fler arbetar både sena kvällar och helger för att hinna med sina arbeten. Det är ett slitsamt liv och kan ge konsekvenser som hälso- och sömnproblem och att jobbet inkräktar så mycket på privatlivet att det inte blir något privatliv.

När du har gått så långt att det känns som om du inte orkar ta ett enda steg till, behöver din självmedkänsla kopplas på så att du orkar gå de resterande stegen, utan att bli sjuk.

Via våra healingbehandlingar hjälper vi dig att skapa balans i livet så att du kan vara snällare mot dig själv, inte springer på alla bollar samtidigt och kan ge dig förmågan att se motgångar som en del i livet och någonting som du kan växa av. Det här är själva kärnan i din självmedkänsla som är en väldig styrka. När du blir mer självmedkännande kan du gå så långt som du klarar av.

Jobbar du som någon sorts chef idag så behöver du troligen lära dig att bli mer självmedkännande, vi hjälper dig med detta, Hör av dig så bokar vi en tid för dig så att du kan gå så långt som det är meningen att du ska gå.

Gunilla & Dan Mansfeld
www.gumahealing.se