”Som man ropar i skogen får man svar! ”
Svenskt ordspråk

Oavsett om du ropar i skogen, talar i telefon, talar direkt med någon eller skickare ett mejl, så får du svar utifrån hur du har frågat själv. Du blir bemött av andra på samma sätt som du bemöter dem.
Hur skulle du bemöta vår exempelperson? Du skickar ett mejl med en förfrågan till en person, denna person besvara din fråga först efter några dagar. Den dagen du får svaret kan du inte besvara mejlet direkt, det kan beror på att du inte är in närheten av en dator eller att du inte har någon uppkoppling där du befinner dig. Nästa dag besvarar du mejlet och får då som svar att du svarade för sent och att personen nu har bokat in något annat.
Vad händer när denna person frågar dig om någonting i fortsättningen? Här kan du välja att agera på olika sätt, du kan vara storsint och glömma hur denna person har bemött dig eller du kan behandla den på exakt samma sätt som du själv har blivit behandlad. Det är du som avgör hur du handlar men minns att behandlar du någon bra får du ofta också bra saker tillbaka. Så det är väldigt viktigt hur du ropar i skogen, för som man ropar får man ofta svar….
Vill du få bra svar från skogen så kan vi hjälpa dig med att ropa rätt saker!

Gunilla & Dan Mansfeld

www.gumahealing.se