Sover du gott?

Det bästa vapnet mot stress är vår förmåga att välja en tanke framför en annan.

William James

Sommaren och semestertiden går mot sitt slut i augusti och då dyker sömnlösheten upp hos många som ett brev på posten. När man upplever att man inte sover tillräckligt på natten så skapar det frustration, oro och stress. Inget stressar oss så mycket som när vi inte får sova ordentligt.

Här är det viktigt att ta reda på vad som orsakar sömnlösheten, är det så att du skjuter problemet åt sidan?. Gör du det så återkommer problemet med ännu större kraft. Handlar detta om en eller flera obalanser i ditt liv, så är det bästa att ta tag i detta. Vid en healingbehandling lyfts problemen upp till ytan och det är därför inte så konstigt att en av många positiva effekter med healingen är just att sömnen brukar bli bättre. Om du har problem med sömnen så kan du tänka att detta tar jag tag i under min healingbehandling och inte nu mitt i natten. Du väljer då en tanke framför en annan tanke, som t.ex. nu är klockan två på natten och jag har inte somnat ännu, tänk vad trött jag kommer vara på jobbet imorgon.

Vår hjärna gör det som vi säger åt den att göra, såvida inte vår själ vill något annat. För att ta reda på vad själen vill är du välkommen till oss på en behandling eller du som är lite mer nyfiken är välkommen på kursen Inre vägledning som ges i Vallentuna den 19-20 september. Där det finns ett fåtal platser kvar.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla och Dan Mansfeld

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se dan@gumahealing.se