Stå inte still!

”Många felsteg kan göras genom att stå still”

Anonym

När man står still så händer ingenting, eller hur? Men, vad menar vi då med att ingenting händer, stannar allt upp, bara för att vi står still? Många saker sker runt omkring oss, trots att vi står still, det är bara vi som har stannat i vår utveckling eller färd framåt i livet. Att stå still kan förorsaka oss en hel del problem, trots att vi inte gör någonting. När man står still, stannar man också sin egen utveckling på alla plan. Att komma igång att träna fysiskt är oftast lättare än att starta om sin utveckling på de andra planen, vilket är precis lika viktigt att göra. När du vill komma loss från din stillastående position kan vi hjälpa dig att komma igång. För vem vill stå still och se världen passera?

Vill du rivstarta din utveckling är du välkommen till Harmonimässan i Solnamässan den 28-29 mars, där träffar du oss i Hall C. rad 18. Här berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att komma igång och vi följer med dig hela vägen i din utveckling, då i form av healing och samtal. Vi har ett digert kursprogram och du har möjlighet att anmäla dig till två mässkurser, Dina guider och Ditt födelsenummer- så är Du, till mässpris, dessa kurser kickar snabbt igång dig. OBS, att du bara kan anmäla dig till dessa kurser under mässan för att erhålla mässpriset. Kurserna ges i våra lugna lokaler med bra och ljusa energier i Vallentuna. Vi kommer också att hålla en seans på lördagen kl. 14.30 i rum 12 och på söndagen kl. 13.45 i rum 10 håller vi ett föredrag om vikten av att känna igen dina vägledare. Både seansen och föredraget är kostnadsfria. Givetvis kommer du också att kunna prova på att bli healad. Hos oss träffar du utbildade och diplomerade healare och coacher. Vi har även mediumkompetens och är vana kursledare. Vi har också stora kunskaper inom astrologi.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan

www.gumahealing.se                                                                                                                                      gunilla@gumahealing.se                                                                                                                                          dan@gumahealing.se