Var sann i ditt tal!

Hur kan vi bli sanna i vårt tal, när vi så ofta gömmer oss för oss själva? Att leva sant är något som vi fruktar mer än allt annat. Att bara vara oss själva är det som vi oftast är mest rädda för. För att bli accepterade av andra är vi beredda att begå våld på oss själva. Hur många gånger har vi sett detta hända, i skolan, på arbetet och i hemmet? Vi har blundat för det är ju enklast, även när det gäller oss själva. För att bli vän med oss själva behöver vi bli sanna i vårt tal. Varför är då det talade ordet så viktigt?

Därför att genom ditt tal så uttrycker du din skaparkraft, du visar vad du vill med det talade ordet. Ord är inte ljud och skrivna tecken, det är en kraft som kan få saker att hända. Ord är så kraftfulla att det kan förändra eller förstöra livet för både dig själv och många andra. Rätt använda ord kan förändra saker runt omkring oss på ett positivt sätt, fel använda ord kan kasta hela mänskligheten in i ett inferno av krig och förtryck.

Välj dina ord på guldvåg, för att vara sann i sitt tal innebär egentligen att inte använda orden mot sig själv. Om någon kallar dig dum när ni möts, så kan det tyckas att den personen använder orden mot dig men i själva verket så används ordet dum mot personen själv. För du kommer att avsky den personen och det är inte bra för personen ifråga.

Om du tycker att detta är svårt, så är du välkommen att gå vår kurs, Inre vägledning, som ges i Vallentuna den 19-20 september. Här kommer du i kontakt och samklang med ditt eget inre och dina vägledare, vilket gör det lättare för dig att vara sann i ditt tal. Anmäl dig via mail eller på hemsidan. Är du osäker på om kursen är något för dig ring oss då på 070-3376660 så berättar vi mer.

Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla & Dan Mansfeld

www.gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se