”Uppfattningar bestäms mindre av var man kommer ifrån, än vart man är på väg”

Jens Arup SeiJ

Har du en klar uppfattning om vart du är på väg eller följer du bara med strömmen? Är det viktigt att veta vart man är på väg?

De flesta av oss håller nog med om att det är viktigt att veta vart man är på väg men i dagens samhälle kan det vara svårt att hålla kursen. För ett tag sedan träffade jag en person som gått på healing hos mig för fem år sedan.

Då visste hon inte vilken väg hon skulle välja i livet, eller det visste hon nog men hur skulle hon kunna välja denna väg som innebar minskad lön och kanske även mindre prestige. Kropp och själ visste vart hon skulle och knuffade henne i den önskade riktningen, men hon spjärnade emot. Varför? Jo, hon lät uppfattningar som fanns där hon kommer ifrån att styra henne. Vilket ledde till fysiska besvär. När hon lät sina egna uppfattningar styra henne, mot det håll som hon motvilligt var på väg mot , släppte de fysiska besvären och hon nådde sina mål.

Hennes uppfattning om sig själv har drastiskt förändrats. Vägen framåt har förändrat mig, människor som kände mig då känner inte igen mig längre, sa hon. Det viktigaste är dock att hon stortrivdes med sitt nya jag och hennes uppfattningar då, förändrades de också? De ändrades åt mig, när jag följde den väg som är min, sa hon. Vilka uppfattningar som vi bär med oss i livet kan komma från många olika håll, uppväxten, skolgång och från arbetsplatser där vi varit verksamma, sedan finns givetvis de uppfattningar som vår själ bär med sig från tidigare liv.

Under våra seanser i Solnahallen förra helgen, kom det upp många tidigare liv som påverkar oss än idag. Uppfattningar om olika saker i livet som format oss i generationer, ibland är det bra uppfattningar ibland är de mindre bra för oss.

I våra healingbehandlingar tar vi dig tillbaka till dessa uppfattningar för att lösa knutar som stör dig idag. Vet du inte vart du är på väg, så kan vi hjälpa dig att hitta Din speciella väg.

Ditt liv är fullt med möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla och Dan

Mansfeld Coaching & Healing

www.gumahealing.se

dan@gumahealing.se

gunilla@gumahealing.se