Vet du vart du ska?

”Det finns ingen gynnsam vind för den som inte vet vart han ska fara.”
Tänkvärt av Gunnel och Kjell Swärd

Ett stort tack till alla er som besökte vår monter och vår seans under helgens mässa i Solna hallen.
En av många frågor som kom upp var, hur man ska kunna veta vad som är ens uppgift i livet. Det är en viktig fråga som det inte alltid är så lätt att besvara. För om man inte vet vad det är meningen att man ska göra med sitt liv så finns det ingen gynnsam vind, bara motvind och uppförsbackar.
I vår mässkurs, Dina Guider, går vi in på detta. Givetvis behandlar kursen också hur du får kontakt med dina vägledare och hur du kontaktar dem men på ett djupare plan handlar det här om att ta reda på dels vad du ska uträtta denna gång men även också hur du ska göra detta. Vi har alla en uppgift att fylla och vi är alla lika viktiga även om man själv ibland kan tycka att just min uppgift kanske inte betyder så mycket.
Vi har några få platser kvar till kursen den 12 november, och vi erbjuder nu dessa platser till de som är snabbast in med en anmälan. Ge dig själv vind i seglen så att du får reda på just ditt syfte så att du kan ta dig dit där det är meningen att du ska vara. Intresserad?
Kontakta då omedelbart Dan på telefon 073-944 73 01 eller skicka ett mail till dan@gumahealing.se. För visst vill väl du också få en gynnsam vind i ditt liv?

Gunilla och Dan

Mansfeld Coaching & Healing

”Ditt liv är fullt av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem”

www.gumahealing.se