Vi lever i Musik!

Musiken är det universiella språket.                                                                                                       Richard Wagner

Musik är någonting som förstås överallt, var du än befinner dig på jordklotet. God musik ger oss näring och möjlighet att växa. den är stärkande eftersom den ser till att du kommer i samklang med mycket kraftfulla vågor av livsenergi från universum. Betyder då detta att all slags musik är bra för dig? Tyvärr inte, fel musik kan faktiskt vara skadlig för den fysiska kroppen. Hur vet du då om den musik du lyssnar på är bra eller dålig för dig?

Ibland känns det i kroppen och när du är hemma är det ju bara att byta musik, tyvärr är det inte lika lätt utanför hemmet. Snart sagt överallt blir vi utsatta för en ljudmatta som inte är så bra att bli utsatt för och det är inte alltid så lätt att veta hur man ska motverka detta. Vi behöver motverka den för vårt välbefinnande både vad avser den fysiska kroppen och vår mentala hälsa.

Vi lanserar därför den 7 november i Vallentuna vår nya kurs, Musikens påverkan på dig! Här får du reda på vilken musik som har en positiv inverkan på dig och som stärker dig både kroppsligt och mentalt. Du får också reda på vilken musik som passar just det stjärntecken som du är född i. Givetvis får du också reda på vilken musik du ska undvika. Under kursen får du också verktyg för att själv kunna motverka sömnlöshet och stress. Självklart kommer vi också att berätta om vilken musik som är speciellt lämpad för oss nordbor och vilken musik vi behöver stärka oss med under den mörka perioden. Anmäl dig till kursen till dan@gumahealing.se eller direkt via hemsidan www.gumahealing.se.

Ditt liv är full av möjligheter – Vi hjälper dig att förverkliga dem!

Gunilla och Dan

Mansfeld Coaching & Healing

gunilla@gumahealing.se

dan@gumahealing.se

www.gumahealing.se